O nama

Daleko od gradske vreve, ušuškan lepotama borove šume, na samo 5km od jedne od najposećenijih planina u Srbiji – Zlatibora, u mestu po imenu Čajetina, nalazi se pravi mali raj za sve ljubitelje sporta i aktivnog odmora – Sportski centar Rajevac.

Ovo je idealno mesto za sve one koji žele da uživaju u zvuku tišine, da osete mir šumskog okruženja, sportom osnaže zdravlje i povežu se ponovo sa prirodom, a i sa samim sobom.

Sportski centar se prostire na površini od 1,5 hektar i idealan je za sve fizičke aktivnosti. Nastao oko ideje da postane mesto koje će biti oaza zdravog žvota prvenstveno je namenjen sportskim rekreativcima. U njemu se odvijaju razne sportske pripreme i manifestacije. Odlično je mesto za odmor bez obzira na to da li se bavite sportom ili samo uživate u šetnji prirodom. Sastoji se od dva fudbalska i jednog teniskog terena. Nudi hotelski smeštaj, sobe i apartmane sa kompletno opremljenim kuhinjama. Raspolaže prelepim restoranom sa baštom u čijoj je ponudi doručak (švedski sto), polupansion, a uskoro i a la carta. U sklopu kompleksa nalazi se i konferencijska sala, pa je pogodan i za poslovne susrete.