Smeštaj

Sobe i APARTMANI

Aktivan odmor i planinsko okruženje idealna su kombinacija za kvalitetan odmor. SC Rajevac prestavlja jedno od sportskih oaza zlatiborskog okruga i mesto gde se organizuju mnogobrojne sportske aktivnosti za klubove i škole. Čak i ako niste sportski tip, naš sportski centar nudi smeštaj svima onima koji žele da svoj odmor provedu na planini. Svi oni kojima je dosadila gradska gužva i žele da priušte sebi bezuslovno uživanje i trenutke opuštanja u simbiozi sa prirodom u našem centru će naći mesto kojem će se uvek vraćati.

 

U ponudi našeg centra je noćenje s doručkom ili polupansion. Svi obroci služe se u restoranu sa divnom baštom, koji se nalazi u sklopu samog Sportskog centra. Sa zadovoljstvom možemo da najavimo da je u pripremi a la carta ponuda. Pored ponuda hotelskog smeštaja, ugostiteljskih usluga i raznih sportskih aktivnosti naš centar je mesto koje je idealno i za poslovna okupljanja, jer se u sklopu objekta takođe nalazi i sala za konferencije. Sportski centar Rajevac raspolaže sa dve dvokrevetne i deset trokrevetnih soba, kao i dva apartmana. Svaki od apartmana površine je 38 kvadratnih metara i poseduje sopstvenu opremljenu kuhinju. U oba apartmana postoje po tri kreveta i garniture na razvlačenje, pa tako u svaki udobno može da se smesti pet osoba.

 

Udobnost, komfor i kvalitet su prioriteti kojima smo posvetili puno pažnje, pa će tako naše smeštajne jedinice lako postati vaša omiljena mesta za odmor i beg od gradske sredine u prirodu. U našem centru možete provesti kvalitetno vreme sa vašom porodicom, prijateljima ili
poslovnim partnerima.